500 g smør
10 æggeblommer
6 stift piskede æggehvider
500 g alm. sukker (ikke rørsukker)
Ca. 650 g hvedemel
6 poser (à 75 g) korender
Ca. 400 g mandler
Perlesukker til at strø på inden bagningen
Bages ved 170 grader ved almindelig over- og under varme
Mandlerne smuttes og hakkes groft
Blødt smør røres med ca. 500 g sukker
Tempererede æggeblommer røres i lidt ad gangen
Hvedemelet sigtes og røres i
Til sidst tilsættes de stiftpiskede æggehvider
Dejen smøres tyndt ud på bagepapir, så det passer til bageplader
Strøs med mandler, korender og perlesukker.
Bages til de er lysebrune i kanten af pladen
Skæres i romber så snart de kommer ud af ovnen, hvis du har et godt pizzahjul, kan det med fordel anvendes i stedet for en skarp kniv.
Tages af og afkøles f.eks. på en avis dækket med bagepapir lægges i kasser efter et par timers afkøling.
Comments