top of page
  • Maja Ussing

Svampe i fad



Ca. 300 g svampe

20 g smør

½ dl. tør hvidvin

½ dl. piskefløde

salt

Drysset med lidt parmesan

 

Svampene rengøres. Jeg plejer at vaske dem, så der ikke er sand på. Derefter tørres de grundigt i et rent viskestykke, og de må gerne stå og tørre et par timer eller natten over i køleskabet. Svampene kommes på en varm og tør pande. Når væden er dampet fra, kommes der smør på panden og de steges let inden hvidvin og piskefløde tilsættes. Det hele skal dampe ind, Smages til med salt og hældes i et ildfast fad og drysses med parmesan. Varmes i ovn ved ca. 200 grader og er færdige, når osten er smeltet.

Bruges som tilbehør til lam, kylling og pasta.

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page