top of page

Jordskokkechips

  • Maja Ussing
  • 20. apr.
  • 1 min læsning

ree

Lækkert tilbehør til kød, supper og andre gode ideer.

Ca- 6-7 store jordskokker

Olivenolie

Salt

Tilberedning

Rens og rengør jordskokkerne. Skøres i millimeter tynde skiver på mandolinjernet, vend skiverne i olivenolie og salt. Evt. Saft fra skiverne hældes fra.

Fordeles enkeltvis på 2-3 bageplader med bagepapir. De kan sagtens ligge helt tæt på bagepapiret.

Tørres ved 150 grader C.  varmluft i ca. 15-20 min. De skal være helt tørre og ikke mørke. Afkøles på pladerne inden de lægges i en bøtte med låg, og opbevares på køl.

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentarer


Indlæg: Blog2_Post
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2020 by Ussings opskrifter. Proudly created with Wix.com

bottom of page