top of page
Maja Ussing

Små æble og hindbær muffins


100 gram økologisk rørsukker

100 gram smør - smeltet

100 gram hvedemel

1 tsk bagepulver

1 tsk kanel

1 tsk vaniljesukker

2 æg

100 gram revet marcipan

4 små pigeon æbler  i små tern

3 tsk kartoffelmel

Sådan gør du

  • Start med at piske æg og rørsukker luftigt. Brug el-piskeren, og det tager 5-7 minutter før det er luftigt nok, så hav lidt tålmodighed.

  • I en anden skål blander du hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og kanel.

  • Smelt smørret i en kasserolle, og sæt det til side, så det når at køle lidt af.

  • Skær æblerne i små tern, og vend dem med kartoffelmel.

  • Pak el-piskeren væk, og find dejskraberen frem. Vend melblandingen ned i æggeblandingen, og bland det sammen med forsigtighed, så du ikke slår for meget luft ud af dejen.

  • Hæld så smørret gradvist i, og rør det ind i dejen. Riv også marcipanen i, og vend det rundt.

  • Tænd ovnen på 180 grader.

  • Fordel dejen i 10-12 muffin forme. Fordel æbletern oven på dejen, og tryk dem forsigtigt lidt ned i dejen og pynt med friske hindbær.

  • Bag nu dine muffins med æble, hindbær og marcipan ved 180 grader varmluft - de skal have cirka 25 minutter.

 

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page