100 gram økologisk rørsukker
100 gram smør - smeltet
100 gram hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk vaniljesukker
2 æg
100 gram revet marcipan
4 små pigeon æbler i små tern
3 tsk kartoffelmel
Sådan gør du
Start med at piske æg og rørsukker luftigt. Brug el-piskeren, og det tager 5-7 minutter før det er luftigt nok, så hav lidt tålmodighed.
I en anden skål blander du hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og kanel.
Smelt smørret i en kasserolle, og sæt det til side, så det når at køle lidt af.
Skær æblerne i små tern, og vend dem med kartoffelmel.
Pak el-piskeren væk, og find dejskraberen frem. Vend melblandingen ned i æggeblandingen, og bland det sammen med forsigtighed, så du ikke slår for meget luft ud af dejen.
Hæld så smørret gradvist i, og rør det ind i dejen. Riv også marcipanen i, og vend det rundt.
Tænd ovnen på 180 grader.
Fordel dejen i 10-12 muffin forme. Fordel æbletern oven på dejen, og tryk dem forsigtigt lidt ned i dejen og pynt med friske hindbær.
Bag nu dine muffins med æble, hindbær og marcipan ved 180 grader varmluft - de skal have cirka 25 minutter.
Comments