Rabarber mazarinkage
- Maja Ussing
- 13. maj
- 1 min læsning

Kagen passer til en omkring 15 personer, her er der bagt i 2 mindre forme, kan også bages i en større form.
Ingredienser:
75 g. hjemmelavet vanilje rørsukker
Ca. 700 g rabarber rengjorte og skåret i mindre stykker
3 hele æg
100 g rørsukker
4-5 modne bananer afhængig af størrelsen
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
50 g mandelmel
100 g smeltet smør
Vend rabarberne med vaniljesukkeret. Pisk æggene med 100 g sukker til de er hvide og seje. Mos bananerne groft med gaffel/eller piskeriset og tilsæt dem i den sammenpiskede æggemasse. Tilsæt hvedemel, mandelmel og bagepulver. Til sidst foldes det smeltede og let lune smør i dejen. Dejen fordeles i formen og rabarberne fordeles over dejen.
Bages ved 180 grader varmluft i ca. 30 min. Husk at sikre dig at kagen er bagt i midten, fx. stik en strikkepind i, og hvis dejen ikke hænger på strikkepinden er kagen bagt.
Kommentarer