top of page

Rabarber mazarinkage

  • Maja Ussing
  • 13. maj
  • 1 min læsning

ree

Kagen passer til en omkring 15 personer, her er der bagt i 2 mindre forme, kan også bages i en større form.

 

Ingredienser:

75 g. hjemmelavet vanilje rørsukker

Ca. 700 g rabarber rengjorte og skåret i mindre stykker

3 hele æg

100 g rørsukker

4-5 modne bananer afhængig af størrelsen

200 g hvedemel

2 tsk bagepulver

50 g mandelmel

100 g smeltet smør

 

Vend rabarberne med vaniljesukkeret. Pisk æggene med 100 g sukker til de er hvide og seje. Mos bananerne groft med gaffel/eller piskeriset og tilsæt dem i den sammenpiskede æggemasse. Tilsæt hvedemel, mandelmel og bagepulver. Til sidst foldes det smeltede og let lune smør i dejen. Dejen fordeles i formen og rabarberne fordeles over dejen.

Bages ved 180 grader varmluft i ca. 30 min. Husk at sikre dig at kagen er bagt i midten, fx. stik en strikkepind i, og hvis dejen ikke hænger på strikkepinden er kagen bagt.

Kommentarer


Indlæg: Blog2_Post
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2020 by Ussings opskrifter. Proudly created with Wix.com

bottom of page