top of page

Banan- blåbærkage

  • Maja Ussing
  • 20. apr.
  • 1 min læsning

Ingredienser:

6 små modne bananer (økologiske)

4 store æg

4 dl. Finvalsede havregryn

50 g hjemmelavet vanilje rørsukker

2 tsk. Bagepulver.

1 tsk. Salt

100 g smeltet smør

Ca. 300 g. frosne blåbær

 

Tilberedning:

Skræl bananerne og skær dem i mindre stykker, og køres i røremaskinen/blenderen. Tilsæt hele æg, havregryn, sukker, salt og bagepulver. Det hele røres godt sammen i røremaskinen. Tilsæt det smeltede hånd lune smør. Dejen fordeles i fx. 2 mindre forme eller en stor.  Fordel de frosne bær over kagedejen og bages ved 180 grader varmluft i ca. 25 min. Eller til der ikke hænger dej på pinden, som du stikker i kagen. Serveres evt. Med crème frâiche.

 

Comments


Indlæg: Blog2_Post
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2020 by Ussings opskrifter. Proudly created with Wix.com

bottom of page