Banan- blåbærkage
- Maja Ussing
- 20. apr.
- 1 min læsning

Ingredienser:
6 små modne bananer (økologiske)
4 store æg
4 dl. Finvalsede havregryn
50 g hjemmelavet vanilje rørsukker
2 tsk. Bagepulver.
1 tsk. Salt
100 g smeltet smør
Ca. 300 g. frosne blåbær
Tilberedning:
Skræl bananerne og skær dem i mindre stykker, og køres i røremaskinen/blenderen. Tilsæt hele æg, havregryn, sukker, salt og bagepulver. Det hele røres godt sammen i røremaskinen. Tilsæt det smeltede hånd lune smør. Dejen fordeles i fx. 2 mindre forme eller en stor. Fordel de frosne bær over kagedejen og bages ved 180 grader varmluft i ca. 25 min. Eller til der ikke hænger dej på pinden, som du stikker i kagen. Serveres evt. Med crème frâiche.
Comments