Ca. 450-750 g kyllingebryst skåret i skiver
Ca. 750-1000 g grøntsager i skiver og tern. Vi brugte bolsjebeder, persillerod, en gulerod og en rødpeber
3 stk. Snittede forårsløg eller et par skalotteløg
1 lille finger frisk gurkemeje
En klump frisk ingefær
Gurkemeje og ingefær blendes godt eller skæres i små tern – og det er ikke nødvendigt at skrælle dem
Saft fra friske limefrugter – ca. en dl.
¼ piskefløde - kan selvfølgelig undlades, men giver en god rund smag.
Olivenolie til stegning
Salt og peber
Grøntsager svitses/steges i gryden og tages op
Derefter svitses/steges købet i gryden
Grøntsager, væske og hakkede ingefær og gurkemeje samt krydderier tilsættes
Retten simrer ca. 15 min.
Bolsjebederne og limesaften giver god smag til gurkemeje og ingefær.
Comentarios