top of page
Maja Ussing

Mozars Kyllingegryde


Ca. 450-750 g kyllingebryst skåret i skiver

Ca. 750-1000 g grøntsager i skiver og tern. Vi brugte bolsjebeder, persillerod, en gulerod og en rødpeber

3 stk. Snittede forårsløg eller et par skalotteløg

1 lille finger frisk gurkemeje

En klump frisk ingefær

Gurkemeje og ingefær blendes godt eller skæres i små tern – og det er ikke nødvendigt at skrælle dem

Saft fra friske limefrugter – ca. en dl.

¼ piskefløde - kan selvfølgelig undlades, men giver en god rund smag.

Olivenolie til stegning

Salt og peber


Grøntsager svitses/steges i gryden og tages op

Derefter svitses/steges købet i gryden

Grøntsager, væske og hakkede ingefær og gurkemeje samt krydderier tilsættes

Retten simrer ca. 15 min.


Bolsjebederne og limesaften giver god smag til gurkemeje og ingefær.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Sprængt gås

Comentarios


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page