top of page

Kantarel pizza

  • Maja Ussing
  • 1. okt.
  • 1 min læsning
ree

Pizzadej:

450-500 g. tipo 00

4 dl. Koldt vand

10 g gær

Salt

4 spsk. Olivenolie

Durummel til udrulning af dejen

Ælt dejen sammen og lad den hæve gerne til næste dag på køl.

 

Tilbehør i pizzaen:

6 skiver Serano skinke

300-400 g kantareller

Lille bæger crème frâiche 18 %

6 grønne asparges

Salt

Rosmarin gerne frisk

Revet Grana Padano eller Parmesan ost

 

Osten rives, og kantarellerne gøres rene og dampes ind på tør pande og tilsættes lidt salt.

Pizzadejen rulles ud og smøres med crème frâichen i et tyndt lag. Fint klippet rosmarin lægges på. Kantareller, skåret små grønne asparges fordeles over dejen. Læg skinken over og drys med pamesan/grano ost.

Bages enten på grillens varme pizzasten, eller i ovnens undervarme på 210 grader C. og til sidst giver jeg den lige lidt overvarme, så den bliver let gylden på overfladen. Men det er vigtigt, at den er godt bagt i bunden, for at få den sprød og lækker. Vores pizza vender lidt opad i siden, når den er færdig bagt.

 

 

 

 

Kommentarer


Indlæg: Blog2_Post
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2020 by Ussings opskrifter. Proudly created with Wix.com

bottom of page