Kantarel pizza
- Maja Ussing
- 1. okt.
- 1 min læsning

Pizzadej:
450-500 g. tipo 00
4 dl. Koldt vand
10 g gær
Salt
4 spsk. Olivenolie
Durummel til udrulning af dejen
Ælt dejen sammen og lad den hæve gerne til næste dag på køl.
Tilbehør i pizzaen:
6 skiver Serano skinke
300-400 g kantareller
Lille bæger crème frâiche 18 %
6 grønne asparges
Salt
Rosmarin gerne frisk
Revet Grana Padano eller Parmesan ost
Osten rives, og kantarellerne gøres rene og dampes ind på tør pande og tilsættes lidt salt.
Pizzadejen rulles ud og smøres med crème frâichen i et tyndt lag. Fint klippet rosmarin lægges på. Kantareller, skåret små grønne asparges fordeles over dejen. Læg skinken over og drys med pamesan/grano ost.
Bages enten på grillens varme pizzasten, eller i ovnens undervarme på 210 grader C. og til sidst giver jeg den lige lidt overvarme, så den bliver let gylden på overfladen. Men det er vigtigt, at den er godt bagt i bunden, for at få den sprød og lækker. Vores pizza vender lidt opad i siden, når den er færdig bagt.



Kommentarer