600 g. kyllingebryst filet
Lille bæger creme fraiche 11% eller 18%
2 chilier
2 hvidløg
Revet frisk ingefær
Evt. lidt revet frisk gurkemeje
½ sellerirod
Olie til stegning – fx solsikkeolie
Salt og peber
Tilberedelse:
Skær kyllingekød i mindre stykker. Skræl og skær selleri i tern. Befri chilien for kerner og skær den i små stykker og skær hvidløg i små skiver. Riv frisk ingefær og gurkemeje (husk handsker på så du ikke får orange fingre). Steg selleri på panden og tilsæt chili og hvidløg når sellerien er lige ved at være færdig. Steg kyllingen i olie på panden tilsæt revet ingefær og evt. gurkemejen og crème fraichen og lad kødet simre i ca. 5-7 min. Til sidst drysses den stegte selleri og hvidløg over.
Serveres med ris, quinoa eller pasta og en god salat af rødspidskål og pærer.
Comments