top of page
  • Maja Ussing

Luksus pizza

Opdateret: 11. aug. 2023



500 g pizzadej (her brugt tipo 00 og udrullet i durumhvedemel)

Ca. 400 g stegte Karl Johan svampe (jeg har dem ofte i fryseren fra efterårets ture)

Ca. 175 g creme fraiche 18 %

Oregano

1 pakke Serano skinke 60 g (4 skiver)

Revet parmesanost


Tilberedning:

Rul dejen ud så den passer til en bageplade, smør evt. kanterne med lidt olivenolie, men ikke nødvendigt.

Smør creme fraiche ud på dejen i et tyndt lag. Drys med oregano og fordel skinken, svampene og drys med parmesanost.


Bages på ved over- og under varme på nederste rille ved 210 grader i ca. 15 min.

Pizzaen bliver sprød i bunden og let knasende på overfladen, da parmesan giver en bedre pizza oplevelse.

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page