top of page
Maja Ussing

Langtidsstegt lammebov ca. 10 timer


Ingredienser:

1 lammebov ca. 1½ kg

1-2 løg

1-2 rød peberfrugt

1 stykke selleri

1 stor pastinak

6-10 fed hvidløg

Kviste af rosmarin

Hvidvin – ca. 2-3 dl.

Salt og peber.


Læg boven oven på nogle hvidløg og læg de ordnede grøntsager omkring kødet og tilsæt salt og peber og pynt stegen med rosmarin kviste. For at det ikke skal brænde på fyldes der noget hvidvin i bunden, og må ikke stege tør, så tilsæt evt. lidt mere end i opskriften.

Her har stegen fået ca. 4 timer ved 110 grader og ca. 5 timer ved 120 grader.


Saucen laves af det det, der er i bradepanden med svampe, eller let stegte røde peberfrugter med hvidvin som bliver blendet, når de er møre.


Serveres med grøntsager som fx grønne bønner og stegte rodfrugter.

743 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page