1 kg. Kogte store kartofler
1 dl. Kartoffelvand
¼ Piskefløde
Olivenolie
Et bundt bredbladet persille
Salt og peber
Evt. 1 æg
½ bagt hvidløg (ca. 160 grader i 15 min.)
Parmesan til chips – (200 grader i ca. 15 min.)
Kog kartoflerne så de er godt møre, hvorefter de moses med en stor gaffel. Kartoflerne tilsættes lidt af kartoffelvandet og piskefløden, så du får en tyk masse, rør evt. 1 helt æg ud i massen.
Hakket bagt hvidløg tilsættes.
Olivenolie røres i den fint hakkede persille, så du har en form for pesto, som du tilsætter kartoflerne alt efter smag.
Smag til med salt og peber
Kommes i små forme og bages i ovnen ved. 200 grader varmluft i ca. 20 min. eller til de er let brune i kanten.
Serveres vendt ud på et fad med en parmesan chips på toppen.
Comentarios