top of page
Maja Ussing

Ganache


Sådan laver jeg ganache til mine fyldte chokolader og påskeæg


Appelsin ganache

Saft af 3 appelsiner

Ca. 1 dl. rørsukker

140 g hvid chokolade


Kog sukker og appelsinsaften ind til en sirup.

Til de 140 g. hvid chokolade har jeg anvendt 1,25 dl. af appelsinsirup.

Smelt den hvide chokolade i vandbad eller i chokoladesmelteren, og bland den afkølede sirup i. Det skal blive til en jævn og glat masse, som, når den afkøles, bliver så blød, at den kan sprøjtes ud af sprøjteposen.


Hindbær ganache

ca. 3 dl. hindbær

ca. 1 dl. rørsukker

160 g hvid chokolade

Kog bær og sukker sammen. Hvorefter de blendes og kernerne sies fra.

Smelt den hvide chokolade i vandbad eller i chokoladesmelteren, og bland ca. 1½ dl. af den afkølede hindbærpuré i. Det skal blive til en jævn og glat masse, som, når den afkøles, bliver så blød, at den kan sprøjtes ud af sprøjteposen.

Overskydende sirup og puré kan fryses til næste gang, du skal bruge noget ganache – kan også blandes i marcipanen til påskeæggene.

53 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page