top of page
Maja Ussing

CHOKOLADEKAGE 10-14PERS.

Opdateret: 26. feb.


200 G MANDLER (250 G)

200 G SMØR (250 G)

200 G MØRK CHOKOLADE fx 70% (300 G)

5 ÆG (7 ÆG)

CA. 200 G. SUKKER

LIDT PISKEFLØDE ELLER EKSTRA SMØR HVIS CHOKOLADEN ER 70% eller mere

For at holde sammen på kagen, har jeg sommetider kommet et par spiseskefulde kartoffelmel i sammen med mandlerne.

Smut mandlerne og mal dem i blenderen – kan erstattes af mandelmel

Del æggeblommer og æggehvider på 4 af æggene.

Pisk de 4 æggeblommer og et helt æg med sukker.

Smelt smørret og chokoladen over svagt blus.

Bland mandler, smør og chokolade i æggemassen.

Pisk hviderne stive og vend dem i.

Hæld massen i smurt og raspstrøet form.

Bages i ovn uden varmluft ved 150 grader i ca. 40-50 min.-

Serveres afkølet og helst dagen efter med god crème fraiche.

Kan opbevares flere dage på køl.

35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page