top of page

Varm grøntsagssuppe med bid i:

Maja Ussing

Ca. 1½ liter klar oksesuppe (kogt på ben, porre, gulerod, selleri, salt og laurbærblade)

½ frisk hokkaidogræskar

ca. 400-500 g. skrællede jordskokker

1/4 knoldselleri

2 stængler bladselleri

3-4 fed hvidløg

1 løg

½-1 frisk chili (½ hvis den er meget stærk)

1 stykke frisk ingefær

1-2 laurbærblade

Broccoli gem nogle fine buketter til at komme hele i suppen til sidst.


Grøntsagerne skæres i mindre stykker og det hele koges i ca. 15 min, broccolien tilsættes de sidste ca. 5 min. Når grøntsagerne er møre fjernes laurbærbladene.

Brug en stavblender til at blende suppen. Hæld broccoli og resten af suppen tilbage i gryden/skålen.

Serveres evt. med lidt friskrevet peberrod, hvis du gerne vil have den stærkere.

 
 
 

コメント


Indlæg: Blog2_Post
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2020 by Ussings opskrifter. Proudly created with Wix.com

bottom of page