top of page
Maja Ussing

Maja’s fisketimbale ca. 16-18 stk.


Ca. 1 kg. Hakket hvid fisk f.eks. torsk , lyssej o. lign.

(2 spsk. mel, så holder det hele bedre sammen, når det er varmt) kan evt. udelades

2 hele æg

Ca. ¼ piskefløde

Salt (2 tsk.)

Peber (1 tsk.)

Gurkemeje (1 tsk.)

Spidskommen (½ tsk.)

Ca. 2 håndfulde hakket frisk dild.


Fremgangsmåde

Fersk røget laks i skriver ca. 6-8 skiver, alt efter størrelsen- Kan evt. erstattes af hakkede rejer.

Hakket fisk, æg, piskefløde røres sammen, krydderier tilsættes efter smag, men ikke for meget af nogen af delene.

Arrangeres i små olierede forme med et ½ stykke fersk røget laks i bunden, og fiskefarsen ovenpå. Bages i vandbad ved ca. 150 grader i ca. 35-40 min.

Serveres kolde og vendt på et fad med karse på toppen

Grønsauce

Ca. 350 g crème fraiche eller fromage frais

Salt og peber

1 stor bakke karse

1 håndfuld hakket dild

1 håndfuld hakket frisk koriander

Purløg efter smag

99 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Varm grøntsagssuppe med bid i:

Ca. 1½ liter klar oksesuppe (kogt på ben, porre, gulerod, selleri, salt og laurbærblade) ½ frisk hokkaidogræskar ca. 400-500 g. skrællede...

Comentarios


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page