top of page
Maja Ussing

Grøntsagssuppe


Kog en kylling med stykker af porre, gulerod og selleri, samt nogle peberkorn og et par laurbærblade.

Tag kødet af kyllingen og brug det til forskellige retter med fx grøntsager. Kødet kan også fryses og bruges senere.


Her bruges suppen fra den kogte kylling til en grøntsagssuppe.

Kyllingesuppe ca. 1½ liter

2-3 mellemstore kartofler

½ hokkaidogræskar

2 pastinakker

En mindre broccoli



Skræl grøntsagerne og skær dem i store stykker. Grøntsagerne kommes i suppen og koges i ca. 15 min. Til sidst tilsættes broccolien, da den ikke skal koge mere end ca. 10. minutter.

Når grøntsagerne er kogte blendes det hele.

Smag til med peber evt. lidt salt. Hvis du er til suppe med bid, du kan også komme en frisk chili med i suppen. Serveres med lidt parmesanost og stegt Serano skinke (knasere).

Velbekomme.

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Varm grøntsagssuppe med bid i:

Ca. 1½ liter klar oksesuppe (kogt på ben, porre, gulerod, selleri, salt og laurbærblade) ½ frisk hokkaidogræskar ca. 400-500 g. skrællede...

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page