Ingredienser til 8-10 personer:
4 modne avokadoer
Granatæblekerner (du skal nok ikke bruge mere end fx halvdelen)
Blåbær
Frisk salat af rød radicchio – cikorie - og frisée salater (bitre salater, som jeg foretrækker dem)
Skyld salaterne og skær bladene i mindre stykker. Salaterne lægges i bunden af fadet og bær, granatæblekerner og kvarte avokadoer ovenpå.
Brug 2-4 spsk. af nedenstående salatdressing, alt efter hvor stor en portion salat, du har lavet. Det er vigtigt, at salaten ikke bader i dressingen. Dressingen skal give salaten et pift, så du stadigvæk også kan smage, at det er salat og frugt.
Dressing til flere salater:
2 – 3 tsk. Maille Dijon sennep
1-2 tsk. Flydende honning fx akaciehonning
1½ dl. hvid balsamico eddike
2 dl. god økologisk olivenolie
Ingredienserne blandes og rystes sammen i en god og tæt plastbøtte, som du kan have stående i køleskabet til efterfølgende salater. Dressingen bliver let tyk og eddike og olie er emulgeret, hvilket giver et godt resultat til salat.
Comments