top of page
Maja Ussing

Mormors rødkål


1 kg. skåret rødkål

50 g smør

2 løg banan- eller rødløg mellem størrelse

1 syrligt æble

2 spsk. honning

2 dl. ribssaft

2 dl. æblecidereddike

Salt

Peber

 

Skær løg og æbler i små stykker og kog dem i smeltet smør. Når løgene er glasagtige og bløde tilsættes den snittede rødkål, vendes rundt og lad det falde lidt sammen inden resten tilsættes.

Tilsæt honning, ribssaft og æblecidereddike, salt og peber.

Det hele småsimrer under låg i ca. 30. min. Smag på rødkålen, der skal være sød, sur og knasende. Alt efter smag kan der tilsættes lidt ekstra af det, du synes der mangler.

Det er blot vigtigt, at kålen ikke bliver for slatten for så ligner den Beauvais’ på glas.

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Svampe i fad

Saltmandler

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page