top of page
Maja Ussing

Mazarinkage med æbler og brombær (Oscar siger finger op)

Opdateret: 7. nov.


Til en tærteform 25 cm. I diameter

3 æg

120 g sukker

½ dl. yoghurt naturel

1 tsk. bagepulver

150 g marcipan (Odense)

120 g smør

120 mel

6-7 æbler afhængig af størrelsen

Kanelsukker til at strø på æblerne nå de er lagt i dejen

Brombær – friske – med lidt -

honning på

 

Tilberedning:

Pisk hele æg med sukkeret til det er gult og sejt. Tilsæt yoghurt og revet marcipan. Smelt smørret så det ikke bliver varmt. Tilsæt først mel og bagepulver, der røres sammen.

Til sidst tilsættes det smeltede smør.

Dejen fordeles i en smørsmurt tærteform 25 cm. Æblerne renses og skæres i både med skrællen på. Kanelsukker drysses over, men ikke i store mængder, kun lige så det kan smages, må ikke overdøve smagen af marcipan.

Brombær lægges på og en tynd stråle fra en flydende honning kommes på bærrene.

Bages ved varmluft i ca. 30 min. afhængig af dejens tykkelse ved 185 grader. Når kagen løfter sig i midten, er den ved at være bagt færdig.

Kan serveres med creme fraiche.

 

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page