top of page

Kirsebær is med mandelmarengs

Maja Ussing

1 glas Hornbech syltede kirsebær uden jævning (netto 390 g.)

¼ piskefløde

2 spsk. glukose

Lidt ekstra sukker, gerne med vanilje smag

Ca. 1 dl. Kirsebærvin – fx Frederiksdal, eller efter smag.


Pisk fløden så den er let og luftig ikke for fast.

Si kirsebær fra saften.

Hak kirsebærrene let med en kniv.

Bland kirsebær saften med ekstra sukker, glukose og kirsebærvin og held det i piskefløden.

Kør den let flydende blanding i ismaskinen til den er stiv.

Fordel isen i ramekiner skåle og sæt dem på frost. Når de er frosne fordeles de hakkede kirsebær og fryses ind. Serveres efter 3-4 timer på frost eller senere.

 
 
 

Comments


Indlæg: Blog2_Post
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2020 by Ussings opskrifter. Proudly created with Wix.com

bottom of page