top of page
Maja Ussing

Kirsebær is med mandelmarengs


1 glas Hornbech syltede kirsebær uden jævning (netto 390 g.)

¼ piskefløde

2 spsk. glukose

Lidt ekstra sukker, gerne med vanilje smag

Ca. 1 dl. Kirsebærvin – fx Frederiksdal, eller efter smag.


Pisk fløden så den er let og luftig ikke for fast.

Si kirsebær fra saften.

Hak kirsebærrene let med en kniv.

Bland kirsebær saften med ekstra sukker, glukose og kirsebærvin og held det i piskefløden.

Kør den let flydende blanding i ismaskinen til den er stiv.

Fordel isen i ramekiner skåle og sæt dem på frost. Når de er frosne fordeles de hakkede kirsebær og fryses ind. Serveres efter 3-4 timer på frost eller senere.

27 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ganache

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page