Dobbelt portion giver ca. 24-26 stk.
Ingredienser til enkelt portion
250 g hvedemel
50 g mandelmel
125 g flormelis
1 knivspids salt
1 tsk vaniljesukker
180 g smør, koldt
1 æg, sammenpisket
Derudover
250 g hindbærmarmelade, til fyld
100 g flormelis
50 g kogt hindbær saft
2 spsk frysetørret hindbær
Fremgangsmåde
Rør hvedemel, mandelmel, flormelis, salt og vaniljesukker godt sammen og smuldr smør i blandingen til det er helt ensartet.
Saml hurtigt dejen med æg, start med blot at bruge halvdelen af ægget og tilføj mere til dejen kan samles, uden at smuldre for meget. Sæt dejen i køleskab i 30 minutter.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til den er cirka 3 mm tyk. Stik dejen ud i runde stykker og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Bag i en forvarmet ovn i cirka 10-15 minutter ved 175 grader varmluft. Hold øje med dem, og vend eventuelt bagepladen undervejs. Lad kagerne køle af.
Smør hindbærmarmelade på den ene runde læg den anden over.
Glasur
Pisk en tyk lyserød glasur sammen med en håndmikser/piskeris. Pisk kun lidt saft i ad gangen til konsistensen er tyk og lækker.
Pynt hindbærsnitterne med glasur og frysetørrede hindbær.
Comentários